Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Húsételek (1138 db.)

Almával töltött fácánpecsenye

A vékony csíkokra vágott füstöltszalonnával megtűzdeljük a fácánok mellét és combját. A szegfűszeget az almákba szurkáljuk. A fácánok hasüregét besózzuk és megborsozzuk, majd egy rozmaringágacskát és két almát dugunk ... tovább

Amerikai marhaegytál

A marhacombot, esetleg tarján vágjuk centis kockákra. A liszttel a sóval és a borssal elkeverjük, majd apránként a felhevített olajban aranybarnára sütjük. Cserépedénybe tesszük, majd a borral és az alaplé felével felöntve 120 ... tovább

Amerikai marhaszelet lassan sütve

A marhahúst szeleteljük fel, majd sózzuk, borsozzuk meg. A burgonyát vágjuk apró kockára, a többi zöldséget reszeljük le almareszelőn. A húst és a zöldségeket rétegezzük, beáztatott római tálba, közben fűszerezzük meg. ... tovább

Amerikai oldalas, te is ragadszkodni fogsz hozzá

A citrom és a narancs héját fazékba reszeljük. Beledobjuk, az egy fej, keresztben, félbe vágott fokhagymát, a szemes borsot és a szárított fűszereket. A 3-4 csontnyi darabokra vágott oldalast is az edénybe tesszük, majd leöntjük, ... tovább

Ananászos csirkenyárs

Az olajat, a fokhagymát, a mézet és az ízlés szerint kimagozott chilt, némi sóval botmixerrel összedolgozzuk. A csirkemellet, a bacont és az ananászt egyforma kb. 3 centis kockára vágjuk. A csirkemellkockákat összeforgatjuk a páccal ... tovább

Ananászos csirketekercs

A csirkemellet kicsontozzuk, majd lapjában bevágjuk és nagyobb szeletté verjük, két fólia között. A kockára vágott ananászt és a sajtot összekeverjük és a csirkemellszeletekbe töltjük. Roláddá tekerjük és a bacon szeletekbe ... tovább

Ananászos sertéskaraj

A felszeletelt sertéskarajt kiverjük és a hártyás szélét bevagdosva, a felforrósított olajban mindkét oldalát elősütjük. Egy tepsibe öntjük a sütőzsiradékot és az elősütött húsokat egymás mellé belefektetjük, közben ... tovább

Ananászos sertéstarja diszkoszban

A zúzott fokhagymából, a curryporból és a mustárból fűszerpasztát készítünk. A kissé kivert, a szélein bevagdosott hússzeleteket ezzel bedörzsöljük. A szalonna felét vékony szeletekre vágjuk, a másik rész apró kockára. Az ... tovább

Anatóliai birkanyárs

A birkahúst vágjuk kockára, majd szórjuk meg borssal és sóval. Forgassuk át a lereszelt hagymával és hagyjuk állni egy órát. Húzzuk, beáztatott bambusznyársra, majd, forró parázs felett, süssük, forgatva, nyolc percig. A mentát, ... tovább

Angolos kacsamell, vajban sült almakarikákkal

A kacsamellet kicsontozzuk, majd a zsírréteget eltávolítjuk és a bőrét finoman bevagdaljuk. Tört babérlevéllel, őrölt borssal, kakukkfűvel jól bedörzsöljük és a hűtőbe téve 2-3 napig állni hagyjuk, hogy a hús a fűszerekben ... tovább