Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Most olvassa valaki

Almás rukkolasaláta

Almás rukkolasaláta

Tálalás előtt készítsük el a hozzávalókat. A lilahagymát és a kicsumázott zöldalmát apró kockára vágjuk. A koktélparadicsomot hasonlóan, mérettől függően, félbe vagy négybe. A citrom kicsavart levéből, az olívaolajból, sóval és borssal ízesítve keverjünk

Kedves Bloggerek!

Szeretnénk, oldalunkon bemutatni, a magyar, főzéssel foglalkozó bloggokat!
A jelentkezés egyszerű, egy levélben le kellene írni, azt, amit amúgy is közöltök a bloggban! Nem a recepteket vagy a képeket kérjük, hanem a saját bemutatkozást!!
Csak az engedélyetekkel közlünk a blogból bármilyen anyagot!
Gixer

>>

Mert szeretjük

Adventi receptverseny - lezárás:

Az adventi receptvesenyre beküldött receptek
Véget ért az adventi receptversenyünk, 51 értékelhető recept érkezett. >>

Vásárjáró

Jártunk, keltünk és ezt találtuk

Rovatunkban szeretnénk összegyűjteni, minél több, magyar népi- és ipaművészt, kézművest, kereskedőt, élelmiszeripari gyártót.

>>

Francia

Francia hagymaleves

Az olajon megolvasztjuk a vajat, majd beletesszük a vékonyra szeletelt vöröshagymát és póréhagymát, fél óráig lassú tűzön dinszteljük, néha megkeverjük, de ne hagyjuk megpirulni.Rászórjuk a lisztet, egy kicsit megpirítjuk, majd felöntjük 1 liter vízzel, beledobjuk a...

>>

Kultúrsarok

A szellemi táplálék!

A farsang

A farsang egy régi, római-kori ünnep utódja, amely annyira népszerű volt, érthető, hiszen vigalmakra, bőséges étkezésre adott alkalmat, hogy évszázadokon keresztül fennmaradt,...

Tudod-e?

Borbohóc

Úgy tűnik, talán visszatér az a világ, amikor újra odafigyelünk, mit és hogyan igyunk. >>