A combokat sóval, borssal meghintjük, majd a zsiradékon elősütjük. Tepsibe tesszük. A megmaradt sütőzsiradékban a felkockázott zöldségeket és a gombát megpirítjuk, majd a combokra kanalazzuk. Sütés közben a zöldségeket a fűszerekkel meghintjük. Aláöntjük a
Szeretnénk, oldalunkon bemutatni, a magyar, főzéssel foglalkozó bloggokat!
A jelentkezés egyszerű, egy levélben le kellene írni, azt, amit amúgy is közöltök a bloggban! Nem a recepteket vagy a képeket kérjük, hanem a saját bemutatkozást!!
Csak az engedélyetekkel közlünk a blogból bármilyen anyagot!
— Gixer
Rovatunkban szeretnénk összegyűjteni, minél több, magyar népi- és ipaművészt, kézművest, kereskedőt, élelmiszeripari gyártót.
>>Egy lábosban felmelegítjük a vajat és az olajat, megpirítjuk benne az apróra vágott hagymát, és hozzáadjuk a fehérbort. Majd 15 perc múlva hozzáadjuk az apróra vágott sonkát, megforgatjuk, és hozzáadjuk a rizst is. Hagyjuk egy kicsit párolódni a borban, majd elkezdjük...
>>