Az aszalt áfonyát forrázzuk és csepegtessük le. Az élesztőt a langyos, cukros tejben futtassuk fel. Kenyérsütőben dagasszuk össze a hozzávalókat, majd adjuk hozzá a lecsepegtetett, lisztben megforgatott áfonyát. Tegyük át egy tálba, a tésztát takarjuk le és kelesszük
Szeretnénk, oldalunkon bemutatni, a magyar, főzéssel foglalkozó bloggokat!
A jelentkezés egyszerű, egy levélben le kellene írni, azt, amit amúgy is közöltök a bloggban! Nem a recepteket vagy a képeket kérjük, hanem a saját bemutatkozást!!
Csak az engedélyetekkel közlünk a blogból bármilyen anyagot!
— Gixer
Rovatunkban szeretnénk összegyűjteni, minél több, magyar népi- és ipaművészt, kézművest, kereskedőt, élelmiszeripari gyártót.
>>A megtisztított kelt forrásban lévő, sós vízbe tesszük és pár percig főzzük. Kivéve, lecsöpögtetjük és nyolc külső levelét leszedjük. A többi kelt, kitorzsázva apróra vágjuk. A hagymát finomra metéljük, a répát lereszeljük és a bacont kis kockára vágjuk. Egy...
>>