Édes-csípős csirkeszárny (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 50 perc A recept forrása: Gizi néni A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Húsételek Csirkéből Cimkék: Előételek, Húsételek, Főétel előtt, Főétel, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Teaparti, Kártyaparti , Meleg nyári napokra, Hideg téli napokra, Macskajajra, Buli, Hétvégi ebéd, Bundázott , Hirtelen sült, Főtt, Olajsütő, Édes, Sós, Meleg, Húsfélék, Zöldség, Hajón is elkészíthető Hozzávalók 4 személyre:
A csirkeszárnyakat az alaplében, majdnem puhára főzzük, majd kihűtjük. A többi hozzávalóból szószt keverünk, némi főzőlé hozzáadásával. Végül a leszárított szárnyakat beleforgatjuk és bő olajban kisütjük. Előételnek kínáljuk, önmagában vagy salátával és körettel főételnek sem utolsó. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||