Sertésszűzes baguette (Hajókonyha recept)
Munkaidő: 40 perc A recept nehézségi foka: 3 Helye a tartalomjegyzékben: Szendvicsek Cimkék: Előételek, Sörözés, borozás, Hétköznapi vacsora, Teaparti, Kártyaparti , Meleg nyári napokra, Hideg téli napokra, Macskajajra, Szabadban, Főétel előtt, Reggeli, Hidegkonyhai készítmények, Uzsonna, Tizórai gyerekeknek , Koleszban főztük, Buli, Hétvégi ebéd, Farsang, Töltött, Csőben sült, Hirtelen sült, Párolt, Sós, Savanyú, Csípős, Meleg, Húsfélék, Tésztafélék, Zöldség Hozzávalók 4 személyre:
A sertésszüzet lehártyázzuk, majd borsba és olajba forgatjuk. Egy éjszakát pihenni hagyjuk, vékonyan felszeleteljük és a lecsepegett zsiradékon átsütjük. A megpirított baguettek alját, az ajvarral megkenjük és a hússzeleteket ráterítjük. Salátával, a finomra vágott hagymával beborítjuk, majd a tetejét rádobva tálaljuk. | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||