| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 db füstölt sertés sonka | 130 | 22.2 | 1.4 | 7 | 0 | 97 |
| 1 db narancs | 41 | 0.6 | 0.2 | 8.5 | 2.2 | 0 |
| 1 db
citrom |
31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
| 1 evőkanál barnacukor | 391 | 0 | 0 | 97.4 | 0 | 0 |
| 2 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 6 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| igény szerint szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 evőkanál napraforgó olaj | 902 | 0 | 99.8 | 0 | 0 | 0 |
| 2 dl narancslé 100%-os | 102 | 1.49 | 0.13 | 23.8 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||