| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 6 evőkanál Színes paprikasaláta | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 12 levél római saláta | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 db Csípős tömlős sajtkrém | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 4 db magos buci | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 8 szelet disznósajt | 460 | 19.8 | 41.9 | 0.3 | 0 | 150 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
A majdnem teljesen félbevágott bucit széthajtjuk, az alsó felét megkenjük a krémsajttal, majd beborítjuk a disznósajtszeletekkel. A római salátával és a színes paprikasalátával díszítjük. Szorosan összehajtva, sütőpapírba tekerve, legalább fél órát hűtőben tartva pihentetjük.