| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 késhegynyi bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 teáskanál fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 teáskanál barnacukor | 391 | 0 | 0 | 97.4 | 0 | 0 |
| 1 teáskanál kapor | 0 | 3.7 | 0.8 | 10.2 | 2.2 | 0 |
| 1/2 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 1 db csemegeuborka | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 evőkanál ketchup | 109 | 2.1 | 0.4 | 24 | 0 | 0 |
| 3 evőkanál majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 |
| 1 késhegynyi konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||