alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
15 dkg áfonyalekvár | 243 | 0.3 | 0 | 59.7 | 0 | 0 |
1 db narancs | 41 | 0.6 | 0.2 | 8.5 | 2.2 | 0 |
1 db citrom | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
1 késhegynyi fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 szem szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 szem szegfűbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál vörösborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 dl száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |