| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 csokor újhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 8 szelet toastkenyér | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 késhegynyi rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kiskanál oregánó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kiskanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 doboz vörösbab konzerv | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 maréknyi koktélparadicsom | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 db
zöldpaprika |
20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
| 1 db kápia paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál balzsamecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 3 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
Nagyobb kockára vágjuk a hagymát és a paprikákat. A koktélparadicsomot félbe vagy negyedekre szeljük. Az újhagymát vékonyra karikázzuk. A leöblített és lecsepegtetett babbal a saláta hozzávalóit elkeverjük, majd az ecettel és az olajból, a zöldfűszerekkel, a sóval és a borsból kevert öntettel összeforgatjuk.