| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 3 dl ecet (20%-os) | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 1 teáskanál feketebors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 teáskanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 teáskanál mustármag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 10 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 16 dkg cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 
| 6 dkg konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 2 kávéskanál szalicil | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||