| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 2,5 adag száraz vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 |
| 1 db fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 3 db szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 db narancs | 41 | 0.6 | 0.2 | 8.5 | 2.2 | 0 |
| 15 dkg cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
| 1 db csillagánizs | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 5 db kardamom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||