| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 1 evőkanál friss citromlé | 45 | 0.4 | 0.1 | 7.7 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 maréknyi olívabogyó | 138 | 1.4 | 13.9 | 1.8 | 2.4 | 0 | 
| 1 evőkanál kapribogyó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 25 dkg füstölt lazac | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||