| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| igény szerint babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 5 evőkanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
| 1 dl fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 teáskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 teáskanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 evőkanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 1 fej fehérkáposzta | 65 | 1.1 | 0.2 | 14.7 | 2.7 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||