| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 4 db sajtos, magos buci | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 evőkanál margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 evőkanál majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 |
| 1 kávéskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
| 4 szelet karaván sajt | 312 | 16.5 | 26.4 | 1.7 | 0 | 96 |
| 5 dkg roquefort sajt | 357 | 20 | 29.7 | 2 | 0 | 88 |
| 1 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
A roquefort sajtot a mustárral, a majonézzel és a margarinnal sima krémmé törjük. A félbevágott buci mindkét oldalát megkenjük a sajtkrémmel. A szeletelt füstölt sajtot és a vékonyra vágott lilahagymát az alsó részre terítjük, majd a felsővel betakarjuk.