Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Löncshús üvegben

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 120 perc
Munkaidő: 15 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Háziasszony
Helye a tartalomjegyzékben:  Házi befőzés 
Cimkék: Házi befőzés, Reggeli, Meleg nyári napokra, Párolt, Sós, Hideg, Húsfélék
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
1 dkg szerecsendió-virág ? ? ? ? ? ?
3 dkg konyhasó 0 0 0 0 0 0
1 evőkanál feketebors 0 0 0 0 0 0
25 dkg hasaalja szalonna  0 ? ? ? ? ?
1 kg sertéscomb  160 17.5 23.9 0.3 0 70
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A hozzávalókat kétszer átdaráljuk, majd üvegekbe töltjük. Forrásban lévő vízben, 2 órát hőkezeljük. Száraz dunsztban hagyjuk kihűlni. Fél évig eláll.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)