| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 3 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 2 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 | 
| 1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 | 
| 1 evőkanál mustár por | 0 | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 1 evőkanál dijoni mustár | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 1 fej				
		vöröshagyma  | 
					40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 4 gerezd				
		fokhagyma  | 
					134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 1 db				
		csirkemell  | 
					110 | 24.7 | 1 | 0.5 | 0 | 60 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
			
			A felhevített olajon átpirítjuk a finomra vágott hagymát, majd a zúzott fokhagymával és a mustárokkal elkeverjük. A csíkokra vágott csirkemellel átforgatjuk és átsütjük. Belekeverjük a tejszínt, a finomra vágott petrezselymet, sóval, borssal ízesítve, főtt tésztával vagy párolt rizzsel tálaljuk. A tetejére reszelt parmezánt szórhatunk.