| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 3 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| 4 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál fűszerpaprika | 342 | 13 | 4 | 63 | 0 | 0 |
| 50 dkg
paradicsom |
22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
| 1 kg
paprika |
20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 0.9 | 0 |
| 30 dkg
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||