| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 dl almabor | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 dl húsalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 2 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 6 db
burgonya |
94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
| 6 szál
sárgarépa |
40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
| 2 evőkanál barbecue fűszerkeverék | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| 80 dkg
hátszín |
249 | 19 | 18 | 0.6 | 0 | 83 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||