alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 dl száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
3 dl must | 65 | 0.6 | 0.05 | 15 | 0.1 | 0 |
3 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
1 kávéskanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 gerezd
fokhagyma ![]() |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
1 fej
vöröshagyma ![]() |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
1 szál fehérrépa | 30 | 1.2 | 0.1 | 5.9 | 7.5 | 0 |
1 szál
sárgarépa ![]() |
40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
80 dkg
sertéscomb ![]() |
160 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 70 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |