| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 50 dkg
burgonya |
94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
| 50 dkg fehérkáposzta | 65 | 1.1 | 0.2 | 14.7 | 2.7 | 0 |
| 1 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
| ízlés szerint fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kávéskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||