Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!
A cikk nyomtatása!

Ezt fald fel - eztfaldfel.blogspot.hu

  • Címkék:
  • bloggerek
2013. szeptember 16. | hétfő

A feleségemmel mindketten otthonosan mozgunk a konyhában. Szeretünk sütni, főzni - én leginkább főzni -, és új ízeket kipróbálni. Amikor csak lehet, ketten készítjük az ételeket.

 Szeretünk kísérletezni az ízek kombinálásával, és persze a merészségek nem mindig váltják be a hozzájuk fűzött reményeket, de azért az esetek többségében elégedettek vagyunk. :-) Öröm számunkra, ha valaki elkészíti valamelyik receptünket, és azt a visszajelzést kapjuk, hogy nagyon ízlett neki. :-) Ezért minden kedves olvasónkat arra kérjük, ossza meg velünk véleményét a receptjeinkkel kapcsolatban. Ezt megtehetitek megjegyzés, vagy akár e-mail formájában is. :-)

 
  • Olvashatsz nálunk házilag készített finomságokról, melyeket a legtöbben készen vesznek meg a boltban, mint például a sajt, a kefir, a joghurt, vagy éppen a sport szelet...
  • Olvashatsz nálunk klasszikus magyar ételek elkészítéséről, mint például a lecsó, a lapcsánka, vagy a csöröge fánk...
  • Találhatsz nálunk tartósítószermentes befőzéshez recepteket lekvárokról, befőttekről...
  • Találhatsz nálunk recepteket a savanyúságok - mint például a kovászos uborka, vagy a savanyú káposzta - télire való tartósítószermentes elrakásáról...
  • Olvashatsz nálunk a jobbára a feleségem által készített süteményekről, édességekről...
  • És nem utolsó sorban olvashatsz (majd) nálunk bébiételek készítéséről és tartósítószermentes elrakásáról
 
 
Amennyire lehetséges, távol tartjuk magunkat a különböző műanyagoktól, vegyszerektől, mint például tartósítók, leveskockák, előre gyártott kész, vagy félkész vackok. Ennek ellenére az életben lehetnek olyan pillanatok, melyek felülírják ezeket a dolgokat, így időnként olvashatsz nálunk a gyorsaság, vagy épp az olcsóság jegyében olyan receptet is, amiben felbukkanhatnak ilyen anyagok. Ez esetben azonban mindig odaírjuk, hogy ez helyettesíthető egy vagy több természetes összetevővel is. :-)
 
Légy vendégünk a virtuális konyhánkban, és tölts el sok-sok kellemes percet a receptjeinket böngészve, vagy éppen azokat elkészítve, elfogyasztva.
 
Üdvözlettel,
Medve Dóra és Medve Zsolt
 
http://eztfaldfel.blogspot.hu/