Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Csokoládé fondü

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 10 perc
Munkaidő: 10 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Édességek 
Cimkék: Édességek, Desszert, Teaparti, Buli, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Édes, Meleg, Tejtermékek, Gyümölcsök, Tésztafélék, Hajón is elkészíthető
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
10 dkg mézeskalács 0 ? ? ? ? ?
10 dkg őszibarack 41 0.7 0.1 9 1.7 0
10 dkg banán 105 1.3 0.1 24.2 2 0
10 dkg eper 39 0.9 0.6 7.2 0.8 0
1 csomag vaníliás cukor 400 0 0 99.9 0 0
20 dkg tejcsokoládé 396 26 30.4 1.5 0 0
20 dkg étcsokoládé 0 5.8 29.2 62 0 0
2 dl tejszín 372 21.5 30.6 2 0 90
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A felforralt tejszínhez 40 dkg csokoládé kell, melyet vegyesen használjunk. Tördeljük a tejszínbe és hagyjuk összeforrni. Ízesítsük vaníliával ízlésünk szerint. Friss gyümölcsöket, epret, banánt, barackot, mézeskalácsot mártogassunk bele.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)