| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 kg cukkíni | 31 | 1.5 | 0.4 | 5.3 | 0.8 | 0 |
| igény szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 csokor kapor | 0 | 3.7 | 0.8 | 10.2 | 2.2 | 0 |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 1 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 10 szem bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 késhegynyi köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 késhegynyi nátrium-benzoát | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||