| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 ág rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 szál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 teáskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 3 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
| 1 db
citrom |
31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
| 1 db grapefruit | 36 | 0.5 | 0.2 | 7.2 | 0.6 | 0 |
| 1 csokor hónapos retek | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 db kaliforniai paprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 2 db salátauborka | 15 | 1 | 0.1 | 1.7 | 0 | 0 |
| 1/2 doboz galambbegysaláta | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 csokor bazsalikom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||