| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 50 dkg háztartási keksz | 414 | 9.8 | 6.8 | 78 | 3.3 | 0 |
| 40 dkg porcukor | 400 | 0 | 0 | 100 | 0 | 0 |
| 10 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 dl rum | 365 | 52 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 dl kávé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 3 evőkanál kakaópor | 313 | 18.5 | 21.7 | 10.5 | 37.7 | 0 |
| 1 csomag vaníliás cukor | 400 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
| 10 dkg kókuszreszelék | 609 | 5.6 | 62 | 6.4 | 23.5 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
A diódarálón ledarált kekszhez hozzáadunk 3 evőkanál kakaót és a porcukor kétharmadát. Majd fokozatosan hozzáadjuk a kávét és a rumot. Keményre gyúrjuk. Porcukorral meghintett munkalapon téglalap alakúra, kb fél cent vastagra kinyújtjuk. A vajat habosra keverjük a maradék cukorral, vaníliás cukorral és a kókuszreszelék nagy részével, majd a kekszmasszára kenjük. Óvatosan, de szorosan feltekerjük és a megmaradt kókuszreszelékbe forgatjuk.