| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
| 1 doboz bébirépa | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 doboz konzerv kukorica | 126 | 4.6 | 1.6 | 23.1 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 dl zöldségalaplé | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 2 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| 3 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 2 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 6 db
csirkecomb |
133 | 20.9 | 5.2 | 0.5 | 0 | 74 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
A csirkecombokat sóval, borssal meghintjük. A felhevített olajban a finomra vágott hagymát átpirítjuk, majd a csirkecombok mindkét oldalát barnulásig sütjük. Felöntjük az alaplével és fedő alatt, kis lángon puhulásig pároljuk. Az utolsó öt percben hozzáadjuk a lecsepegtetett kukoricát és a répát, majd a finomra vágott petrezselyemmel meghintve összefőzzük.