| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 30 dkg füstölt lazac | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 1 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 1 evőkanál marinált paradicsompaprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 1 kávéskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 evőkanál kapribogyó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 db csemegeuborka | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 2 evőkanál majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||