| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 teáskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 | 
| 1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 | 
| 10 levél bazsalikom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 2 ág tárkony | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 3 gerezd				
		fokhagyma   | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 5 cl fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 2 dl olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 evőkanál kapribogyó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 2 evőkanál olívabogyó | 138 | 1.4 | 13.9 | 1.8 | 2.4 | 0 | 
| 5 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 | 
| 5 db ajóka | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 25 dkg tonhal | 227 | 21.5 | 15.5 | 0 | 0 | 70 | 
| 3 db				
		paradicsom   | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 | 
| 30 dkg zöldbab | 41 | 2.6 | 0.3 | 6.8 | 1.9 | 0 | 
| 30 dkg				
		burgonya   | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||