Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Marhasültes szendvics

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 10 perc
Munkaidő: 10 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Szendvicsek 
Cimkék: Hidegkonyhai készítmények, Sörözés, borozás, Teaparti, Kártyaparti , Buli, Szilveszter, Rakott, Sütés nélkül, Főzés nélkül, Sós, Hideg, Húsfélék, Tésztafélék
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
8 szelet hátszín  249 19 18 0.6 0 83
4 szelet rozscipó 255 8.1 0.9 53.5 0 0
2 evőkanál majonéz 848 1.3 93.2 0 0 95
1 gerezd fokhagyma  134 6.8 0.1 26.3 0.8 0
1 teáskanál méz 327 0.4 0 81 0 0
1/2 csokor kapor 0 3.7 0.8 10.2 2.2 0
2 evőkanál mustár 169 5.7 6.4 22 0 0
1 fej lilahagyma ? ? ? ? ? ?
igény szerint koktélparadicsom ? ? ? ? ? ?
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A mustárba keverjük a mézet, a zúzott fokhagymát és a finomra metélt kaprot. Megkenjük a rozscipóból vágott szeleteket, majd ráterítjük a félangolosra sütött, hajszálvékonyra szelt hátszínt. Megkenjük a majonézzel és megszórjuk finomra vágott lilahagymával. Felszeletelt koktél paradicsommal díszítsük.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)