Hajókonyha
Receptek Tudod-e? Blog
Keresés mehet!

Medvehagymás túrókrém

Nyomtatóbarát változat!
Elkészítési idő: 10 perc
Munkaidő: 10 perc
A recept forrása:
A recept nehézségi foka: Kezdő
Helye a tartalomjegyzékben:  Hidegkonyhai készítmények 
Cimkék: Előételek, Hidegkonyhai készítmények, Reggeli, Főétel előtt, Sörözés, borozás, Uzsonna, Böjt, Főzés nélkül, Sütés nélkül, Sós, Hideg, Zöldség, Tejtermékek
Hozzávalók

alapanyag kalória
(kcal)
fehérje
(g)
zsír
(g)
szénhidrát
(g)
rost
(g)
koleszterin
(mg)
20 dkg medvehagyma ? ? ? ? ? ?
1 evőkanál mustár 169 5.7 6.4 22 0 0
1 dl tejföl (20%) 216 3.3 20 3.9 0 110
20 dkg tehéntúró (félzsíros) 62 3.2 3.3 4.8 0 0
ízlés szerint konyhasó 0 0 0 0 0 0
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
A finomra vágott medvehagymát a tejföllel és a mustárral elkevert túróba forgatjuk. Ízlés szerint sózzuk.
Barnakenyérrel tálaljuk.

Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)