| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 30 dkg marhahús közepes zsírtartalmú | 205 | 19 | 14 | 0.6 | 0 | 75 |
| 30 dkg borjúhús | 120 | 19.5 | 4.5 | 0.3 | 0 | 70 |
| 1 adag
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 1 kávéskanál borsikafű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kávéskanál szódabikarbóna | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||