| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 5 cl konyak | 246 | 0 | 0 | 1.7 | 0 | 0 |
| 2 ág rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 fél
citrom |
31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
| 4 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 1 db
alma |
35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 |
| 2 evőkanál dijoni mustár | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 db kacsa | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||