alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
40 dkg eper | 39 | 0.9 | 0.6 | 7.2 | 0.8 | 0 |
10 dkg porcukor | 400 | 0 | 0 | 100 | 0 | 0 |
50 dkg ricotta | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 csomag zselatin | 0 | 85 | 0.1 | 0 | 0 | 0 |
2 evőkanál liszt | 339 | 11.7 | 2.7 | 70.7 | 4.7 | 0 |
1 teáskanál sütőpor | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
3 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
12.5 dkg cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
10 dkg mogyoró | 691 | 15.6 | 63.5 | 8.7 | 8 | 0 |
10 dkg kétszersült | 406 | 11.3 | 4.1 | 80.4 | 0 | 0 |
1 db
citrom ![]() |
31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |