| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 8 adag csirke felsőcomb | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 4 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 |
| 2 teáskanál sültcsirke fűszerkeverék | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
A csirkecombokat a fűszekeverékkel bedörzsöljük és tepsibe tesszük. Az olajat aláöntjük és a tepsit alufóliával szorosan lefedjük. 175 Fokra előmelegített sütőbe tesszük és 35 percig pároljuk, majd a fóliát levéve 20 perc alatt, a levével locsolgatva, pirosra sütjük.