alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
1 evőkanál zsemlemorzsa | 344 | 10.2 | 0.9 | 73.3 | 4.2 | 0 |
1 csokor metélőhagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
1 csokor kapor | 0 | 3.7 | 0.8 | 10.2 | 2.2 | 0 |
10 dkg margarin | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
10 dkg bacon | 0 | 10 | 45 | 0 | 0 | 105 |
25 dkg juhtúró | 283 | 18.2 | 21.1 | 3 | 0 | 12 |
1 kg
burgonya ![]() |
94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak |