| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 3 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 | 
| 25 dkg cheddar sajt (chester) | 495 | 25.5 | 27 | 37 | 0 | 97 | 
| 4 evőkanál olaj | 899 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 teáskanál oregánó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 teáskanál bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 5 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 teáskanál kakukkfű | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 kiskanál rozmaring | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 3 fej				
		vöröshagyma   | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 6 gerezd				
		fokhagyma   | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 5 db				
		paradicsom   | 22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 | 
| 5 db				
		csirkecomb   | 133 | 20.9 | 5.2 | 0.5 | 0 | 74 | 
| 1 kg				
		burgonya   | 94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||