| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| igény szerint tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 |
| 1 fej fehérkáposzta | 65 | 1.1 | 0.2 | 14.7 | 2.7 | 0 |
| 1 kg
burgonya |
94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 |
| 2 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 2 gerezd
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 1 csokor kapor | 0 | 3.7 | 0.8 | 10.2 | 2.2 | 0 |
| 1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
| 3 db babérlevél | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kávéskanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál zsír | 898 | 0.1 | 99.7 | 0 | 0 | 100 |
| 2 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 |
| 1 kg
lapocka (sertés) |
286 | 17.5 | 23.9 | 0.3 | 0 | 72 |
| 10 dkg cheddar sajt | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 10 dkg karaván sajt | 312 | 16.5 | 26.4 | 1.7 | 0 | 96 |
| 1 evőkanál pirospaprika | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||