| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 4 evőkanál méz | 327 | 0.4 | 0 | 81 | 0 | 0 | 
| 2 teáskanál mustár | 169 | 5.7 | 6.4 | 22 | 0 | 0 | 
| 2 evőkanál mustármag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 2 evőkanál fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 1 db narancs | 41 | 0.6 | 0.2 | 8.5 | 2.2 | 0 | 
| 3 evőkanál vaj | 372 | 27.7 | 28.1 | 1.6 | 0 | 100 | 
| 4 gerezd				
		fokhagyma   | 134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 2 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 80 dkg sütőtök | 78 | 1.5 | 0.6 | 16.5 | 0.8 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||