| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 25 dkg meggy | 56 | 0.8 | 0.5 | 11 | 1 | 0 | 
| 1 csipet konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 15 dkg cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 
| 1 dl tejszín | 372 | 21.5 | 30.6 | 2 | 0 | 90 | 
| 2 csapott evőkanál búzaliszt | 350 | 12.3 | 1.3 | 76.3 | 4.4 | 0 | 
| 1 db fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint citromhéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 db szegfűszeg | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 3 dl édes vörösbor | ? | ? | ? | ? | 0 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||