| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 4 maréknyi rukkola | 0 | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 2 evőkanál parmezán sajt | 375 | 22.6 | 29.7 | 1.6 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 4 evőkanál friss citromlé | 45 | 0.4 | 0.1 | 7.7 | 0 | 0 | 
| 6 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 | 
| 50 dkg bélszín | 119 | 19 | 4.4 | 0.6 | 0 | 70 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||