| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| 4 db cékla | 31 | 1.3 | 0.1 | 5.9 | 2.5 | 0 | 
| 2 db				
		alma   | 35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 | 
| 1 db				
		citrom   | 31 | 0.4 | 0.6 | 2.3 | 5.3 | 0 | 
| 2 dl joghurt | 52 | 3.2 | 2.7 | 3.8 | 0 | 0 | 
| 1 maréknyi dió | 654 | 18.6 | 57 | 11.7 | 7.5 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| 1 evőkanál torma | 78 | 2.7 | 0.4 | 15.9 | 0 | 0 | 
| 1 teáskanál erős pista | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 4 ág zellerzöld | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||