| alapanyag | kalória (kcal)  | 
				fehérje (g)  | 
				zsír (g)  | 
				szénhidrát (g)  | 
				rost (g)  | 
				koleszterin (mg)  | 
				
| 20 dkg				
		csirke  | 
					132 | 20.9 | 5.2 | 0.5 | 0 | 60 | 
| 30 dkg				
		burgonya  | 
					94 | 2.5 | 0.2 | 20 | 2.5 | 0 | 
| 2 db				
		alma  | 
					35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 | 
| 1 fej				
		vöröshagyma  | 
					40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 1 gerezd				
		fokhagyma  | 
					134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 | 
| 1 dl majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 | 
| 2 dl kefír | 52 | 3 | 2.7 | 3.8 | 0 | 0 | 
| 2 evőkanál ketchup | 109 | 2.1 | 0.4 | 24 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
			
			A megmaradt sült csirke és főtt burgonya felhasználásával finom könnyű vacsora készülhet.