| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 25 dkg lencse | 335 | 26 | 1.9 | 53 | 10.6 | 0 |
| 1 fej
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 6 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
| 1 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 1 szál
sárgarépa |
40 | 1.2 | 0.2 | 8.1 | 3.4 | 0 |
| 10 dkg szárított sonka | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 evőkanál füstölt paprika (édes) | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 2 maréknyi koktélparadicsom | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1.5 adag száraz fehérbor | 70 | 0 | 0 | 16 | 0 | 0 |
| 1 csokor petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||