| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 evőkanál citromlé | 18 | 0.2 | 0 | 3.1 | 0 | 0 |
| 1 doboz rukkola | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 doboz galambbegysaláta | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 fej lilahagyma | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 db
zöldpaprika |
20 | 1.2 | 0.3 | 3 | 2 | 0 |
| 1 db kigyóuborka | 12 | 1 | 0.1 | 1.7 | 0.9 | 0 |
| 1 maréknyi koktélparadicsom | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 10 dkg fetasajt | 635 | 0.2 | 70 | 0.4 | 0 | 0 |
| 4 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
A lilahagymát finomra vágjuk, az uborkát és a paprikát felkockázzuk, a koktélparadicsomot félbe-negyedbe vágjuk, méretétől függően. A kis darabokra tört fetával, a galambbegysalátával és a rukkolával összekeverjük, majd a többi hozzávalót öntetté keverve, hozzáforgatjuk.