| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| 4 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 | 
| 20 dkg füstölt hal | ? | ? | ? | ? | ? | ? | 
| 2 dl majonéz | 848 | 1.3 | 93.2 | 0 | 0 | 95 | 
| 1 dl tejföl (20%) | 216 | 3.3 | 20 | 3.9 | 0 | 110 | 
| ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| ízlés szerint konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| igény szerint petrezselyemzöld | 61 | 4.4 | 0.4 | 9.8 | 4.3 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||