| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| teáskanál füstölt só | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 3 evőkanál olívaolaj | 901 | 0 | 99.6 | 0 | 0 | 0 |
| 1 teáskanál köménymag | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 fej
fokhagyma |
134 | 6.8 | 0.1 | 26.3 | 0.8 | 0 |
| 1 ízlés szerint bors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 adag fűszerpaprika | 342 | 13 | 4 | 63 | 0 | 0 |
| 50 adag hajdina | 341 | 9.8 | 1.7 | 71.3 | 3.7 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||