| alapanyag | kalória (kcal) | fehérje (g) | zsír (g) | szénhidrát (g) | rost (g) | koleszterin (mg) | 
| 1 fej karfiol | 29 | 2.4 | 0.4 | 3.9 | 2.9 | 0 | 
| 1 fej				
		vöröshagyma   | 40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 | 
| 3 db tojás | 66 | 5.4 | 4.8 | 0.3 | 0 | 274 | 
| 7 evőkanál zabliszt | 382 | 12 | 5 | 66 | 7 | 0 | 
| 1 kávéskanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||
 A megtisztított hagymát és a karfiolt késes aprítóban finomra vágjuk. A többi hozzávalóval elkeverjük, annyi lisztet adjunk hozzá, hogy galuskatésztánál kicsit sűrűbb legyen. Egy tepsibe sütőpapírt terítünk, kevés zsiradékkal megkenjük, a masszát rákanalazva ovális formákat alkotunk. 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük és 15-20 percig sütjük. Ha langyosra hűlt a sütőlapról leválasztjuk, majd rácsom hagyjuk kihűlni.
			
			A megtisztított hagymát és a karfiolt késes aprítóban finomra vágjuk. A többi hozzávalóval elkeverjük, annyi lisztet adjunk hozzá, hogy galuskatésztánál kicsit sűrűbb legyen. Egy tepsibe sütőpapírt terítünk, kevés zsiradékkal megkenjük, a masszát rákanalazva ovális formákat alkotunk. 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük és 15-20 percig sütjük. Ha langyosra hűlt a sütőlapról leválasztjuk, majd rácsom hagyjuk kihűlni.