Kolbászos pulykanyárs
Hozzávalók
alapanyag |
kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
40 dkg
pulykamell |
106 |
24.1 |
9.5 |
1 |
0 |
60 |
30 dkg
lángoltkolbász |
511 |
23 |
45 |
0.2 |
0 |
150 |
ízlés szerint
bors |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
ízlés szerint
konyhasó |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
2 evőkanál
olaj |
899 |
0 |
99.9 |
0 |
0 |
0 |
4 ág
rozmaring |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
0 |
az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak
|
A pulykamellet felszeleteljük és a szeleteket egymás mellé téve, fólia alatt, vékony téglalappá verjük. A bőrétől megfosztott kolbászt, villával összetörjük és a húsra kenjük. Szorosan feltekerjük, sóval, borssal meghintjük, majd ujjnyi karikára vágjuk. Beáztatott bambuszpálcára szúrjuk. Közepes magasságra helyezett grillrácson sütjük, közben, az olajba mártott, rozmaringágakkal kenegetjük. Fóliában sült burgonyával és salátával tálaljuk.
Ezeket is érdemes megnézni! (Rokon receptek)