| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 1 evőkanál citromlé | 18 | 0.2 | 0 | 3.1 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 szál torma | 78 | 2.7 | 0.4 | 15.9 | 0 | 0 |
| 1 dl fehérborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 2 db lime | 36 | 0.8 | 0.1 | 0.7 | 0.3 | 0 |
| 1 csokor bazsalikom | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kiskanál fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 2 db chili paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 kg őszibarack | 41 | 0.7 | 0.1 | 9 | 1.7 | 0 |
| 4 fej
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 4 evőkanál cukor | 402 | 0 | 0 | 99.9 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||