| alapanyag | kalória (kcal) |
fehérje (g) |
zsír (g) |
szénhidrát (g) |
rost (g) |
koleszterin (mg) |
| 2 kg
paradicsom |
22 | 1 | 0.2 | 4 | 1.8 | 0 |
| 1 kg
vöröshagyma |
40 | 1.2 | 0.1 | 8.3 | 3.1 | 0 |
| 1 kg
alma |
35 | 0.4 | 0.4 | 7 | 2.3 | 0 |
| 1 fej zeller | 31 | 1.4 | 0.3 | 5 | 4.2 | 0 |
| 3 db chili paprika | 0 | ? | ? | ? | ? | ? |
| 20 adag mazsola | 287 | 2.4 | 0 | 65 | 5.4 | 0 |
| 50 dkg méz | 327 | 0.4 | 0 | 81 | 0 | 0 |
| 3 dl vörösborecet | ? | ? | ? | ? | ? | ? |
| 1 késhegynyi szerecsendió | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kávéskanál szegfűbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 kávéskanál fahéj | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 teáskanál fehérbors | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál gyömbér | 61 | 2.5 | 0.8 | 11 | 0 | 0 |
| 1 evőkanál konyhasó | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
| az adatok tájékoztató jellegűek, hiányosak (?) és 100g alapanyagra vonatkoznak | ||||||